Vraag direct de 4 voordeligste offertes aan!

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin

Vraag direct de 4 voordeligste offertes aan en vul het formulier in ! Voeg eventueel een foto of document toe.

Bespaar tot wel 35% op zonnepanelen prijzen

Tekening of document beschikbaar ? Klik op 'Bestand kiezen' en selecteer het bestand dat u wilt meesturen (maximaal 3mb).

Submit your review
1
2
3
4
5

Submit

     

Cancel

Create your own review

Average rating:  

 2 reviews

by Fam. Bolkamp on Zonnepanelen Kiezen
Snel en voordelig

Het aanbod qua zonnepanelen offerte dienstverleners is behoorlijk groot op het internet, maar wij hebben toch maar even de moeite genomen om hier offertes aan te gaan vragen, hetgeen ons zeer goed bevallen is. Na de aanvraag werd er door 4 aanbieders contact met ons opgenomen en die zijn allemaal bij ons langs geweest. Bij 2 daarvan hadden wij een zeer goed gevoel en de voordeligste hebben we gekozen. Inmiddels zijn de panelen geplaatst en zijn wij erg tevreden met de prijs en geleverde kwaliteit van deze aanbieder.

by Fam. Den Oudsten on Zonnepanelen Kiezen
Snel en voordelig

Ook wij hebben zonnepanelen offertes via deze site aangevraagd en dat is ons zeer goed bevallen. Met 1 a 2 dagen hadden wij de eerste prijsindicaties in huis en sommigen belden ons eerst voor de offerte. Geen getrek en gesleur of opdringerig gedoe. Nadat wij alle offertes in huis hadden hebben we op ons gemak een keuze kunnen maken en onze zonnepanelen worden volgens planning aan het einde van de maand al geplaatst. Het voordeel ten opzichte van andere aanbieders was met de offerte via deze website bijna 25% dus dat loonde zeer de moeite !