Het weer in de toekomst

dec 28, 2015   //   by Beheer   //   Informatie en Nieuws  //  No Comments
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin

Het is onmogelijk om de gemiddelde jaarlijkse opbrengst voor de komende 10 tot 20 jaar ook maar enigszins nauwkeurig in te schatten, omdat de voor de berekeningen gebruikte klimaatgegevens betrekking hebben op gemiddelden uit het verleden. Deskundigen zijn van mening dat de grootste klimaatverandering van de laatste 500 jaar zo ongeveer voor de deur staat. Vroeger duurde de overgang van zomer naar winter en omgekeerd drie maanden, maar tegenwoordig kan het weer binnen een paar dagen omslaan en verliezen de herfst en lente aan betekenis.

Meteorologen bevestigen dat de zomer in de afgelopen 50 jaar zo’n 11 dagen langer is geworden. Niemand kan met zekerheid voorspellen wat ons in de komende jaren te wachten staat. Het blijft gissen wat de toekomst ons qua weersgesteldheid zal brengen, maar zeker is dat zonne-energie een grote toekomst voor zich heeft.
Wilt u naar de toekomst toe, met de voorspelde langere en hete zomers iets doen aan het verhogen van uw rendement? Koel dan ’s zomers tijdens zeer hete dagen uw zonnepanelen met een beregeningsinstallatie en verhoog uw rendement met wel bijna 15% zodat u een optimaal rendement bereikt t.o.v de zonnepanelen prijzen.

zonnepanelen prijzen