Energiebesparingsfonds, geld lenen voor zonnepanelen

dec 29, 2015   //   by Beheer   //   Informatie en Nieuws  //  No Comments
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin

Het energiebesparingsfonds bestaat al sinds 2014 maar niet veel mensen kennen het bestaan ervan. Het energie besparingsfonds is opgericht door de overheid om energiebesparende maatregelen te stimuleren. Het is geen nieuwe subsidie regeling maar een voorziening om tegen een aantrekkelijke rente geld te lenen om bijvoorbeeld de aanschaf van zonnepanelen te financieren.

energie besparingsfonds zonnepanelen

Misschien heeft u al langer plannen om uw woning energiezuiniger te maken maar heeft u niet de middelen om dit te realiseren. Dankzij het energiebesparingsfonds kunt u een financiering krijgen waardoor u het bedrag niet in een keer hoeft op te brengen.

Energiebesparingsfonds beschikbaar

De overheid heeft met het energiebesparingsfonds geld beschikbaar gesteld om leningen te verstrekken aan particulieren voor energie besparende maatregelen aan de eigen woning.
Omdat niet veel mensen van het bestaan weten zijn er nog miljoenen euro’s beschikbaar om leningen te verstrekken. Het fonds is ook bedoeld om de aanschaf van zonnepanelen te financieren.

Voorwaarden energiebesparingsfonds

Er zijn wel een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen om in aanmerking te komen voor een lening van het energiebesparingsfonds. Zo moet u de bewoner en eigenaar van de woning zijn, mag u niet ouder dan 75 jaar zijn, de lening is niet aflossingsvrij, en is er een minimum leen bedrag van €2500. Omdat het energie besparingsfonds vrij onbekend is wilt de overheid hier verandering in brengen door het fonds nog aantrekkelijker te maken. Zo is de kans groot dat de rente, die al laag is, nog verder verlaagd wordt.
Als u wilt weten wat de voorwaarden van het energiebesparingsfonds zijn, kijk dan op de website ikinvesteerslim.nl

Antwoorden op de meeste vragen over het energie besparingsfonds kunt u hier vinden.

Wilt u een energie bespaarlening aanvragen?

U kunt hier het aanvraag formulier invullen.

Mocht u dankzij deze financieringsmogelijkheden besluiten om voor zonnepanelen te kiezen, dan kunt u hieronder gelijk vier offertes aanvragen voor uw woning. Het kost u slechts een paar minuten.
 

Vraag nu gratis de 4 voordeligste zonnepanelen prijzen aan. Voordeel tot wel 35% !

Gratis offertes aanvragen

Ontvang de 4 voordeligste zonnepanelen offertes van meerdere aanbieders. Voordeel tot 35%!